Gratis juridisch advies

(60 c/m)

Snel juridisch advies nodig?

Like ons en stel GRATIS je vraag:


Stel je vraag

Juridisch advies

Voor al uw juridische vragen

Berichten
Tevreden cliënten
Chats

U over NuRechtNuRecht kijkt verder!

NuRecht wil het beste juridisch advies geven. Bij een juridische vraag bemerkten wij een fout in de wet. Om de juridische vraag tóch te kunnen beantwoorden, hebben wij de juridische vraag doorgestuurd naar de Tweede Kamer en minister Blok heeft inmiddels laten weten: “De wet zal worden hersteld!”.

Wij geven dus niet zomaar een juridisch advies! Gemiddeld zijn we een uur per juridische vraag bezig. Een uitstekend juridisch advies voor maar € 24,99 of je vraagt de betaling terug (beoordeling, link, formulier).


Voorbeelden juridisch advies

Wilt u juridisch advies? Wij geven in ons juridisch advies aan hoe het juridisch zit, maar ook waarom en op basis van welke wet.

Voorbeelden
Juridisch Loket Heerlen

Juridisch Loket Heerlen

Gratis juridisch advies

Bij het Juridisch Loket Heerlen kunt u een vraag stellen tijdens het inloopspreekuur, of per e-mail, telefoon of chat. Wilt u direct een vraag stellen per e-mail? Dat kan bij NuRecht! Doorgaans krijgt u binnen een dag antwoord op uw juridische vraag. Wilt u juridisch advies? Wij geven aan hoe het juridisch zit, maar ook waarom: Klik hier voor enkele voorbeelden

Openingstijden Juridisch Loket Heerlen
  • Dinsdag: 14.00 - 16.00 uur
  • Vrijdag: 09.00 - 11.00 uur
Adres Juridisch Loket Heerlen
Geerstraat 105
6411 NP Heerlen

Waar vindt u het Juridisch Loket Heerlen?


Achtergrond Juridisch Loket

Het Juridisch Loket vervult een belangrijke rol bij het voorkomen dat geschillen onnodig een gerechtelijke procedure ingaan. Daarbij is belangrijk dat het juridisch loket, anders dan advocaten, geen direct belang hebben bij de uitkomst van een advies. Om die reden wordt de functie van het Juridisch Loket op verschillende wijzen gestimuleerd. [1]

Inloopspreekuur Juridisch Loket Heerlen

Aanvankelijk wilde het Juridisch Loket dat iedereen eerst telefonisch contact opneemt voor het juridische inloopspreekuur van het Juridisch Loket. Omdat dit voor sommigen lastig is, heeft het Juridisch Loket een inloopspreekuur.[2] In 2015 was er een sterke afname van contacten bij het Juridisch Loket.[3] Het inloopspreekuur van het Juridisch Loket Heerlen is op dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur en vrijdag van 09.00 tot 11.00 uur.

Juridisch Loket Heerlen

Het Juridisch Loket Heerlen is in 2005 ontstaan. [4] Naar de stand van 15 oktober 2005 waren 29 van de 30 Juridische Loketten geopend. [5] Over het spreekuur van het Juridisch Loket zei de minister: "De ontwikkeling van het spreekuur stemt eveneens tot tevredenheid. Bleef het publiekscontact via het spreekuur aanvankelijk wat achter bij de verwachtingen, in de huidige rapportageperiode is het aantal spreekuren bij de eerste vijf loketten wederom gestegen en wel met ongeveer 15%. Een verbetering is ook opgetreden ten aanzien van de gemiddelde tijdsbesteding van het spreekuur. Op basis van de prestaties van alle loketten bedraagt zij thans 33 minuten. Hiermee ligt de gemiddelde tijdsbesteding vlakbij het verwachte gemiddelde van 35 minuten. Het aantal spreekuren van de loketten bevindt zich weliswaar nog niet op het niveau van de prognose, maar dit doet geen afbreuk aan het positieve beeld. Zoals ik in mijn vorige rapportages heb aangegeven, wordt het aantal spreekuurzaken beïnvloed door de andere publiekscontacten. Dit geldt vooral voor het aantal baliecontacten, dat ook in deze rapportageperiode is gestegen, en de kwaliteit van deze dienstverlening."[6] Voor die tijd was het Juridisch Loket bekend als het Bureau voor rechtsbijstand / Bureau voor rechtshulp. Het vroegere adres van het Juridisch Loket Heerlen was: Geleenstraat 72, 6411 HT Heerlen-stad.