Juridisch Forum NuRecht - Rechtenforum

Rechtenforum: Juridisch Forum voor juridische vragen. Iedereen kan antwoord geven; de antwoorden zijn niet afkomstig van NuRecht!

Je bent niet ingelogd.

Forum regels

De algemene regels die gelden voor dit rechtenforum / juridisch forum zijn:
1.    Leden zijn op dit rechtenforum / juridisch forum zelf verantwoordelijk voor de (persoonlijke) informatie die ze geven en de gebruikersnaam die ze kiezen. Ja kan ook onder een andere naam registreren. Het forum is openbaar en iedereen kan het lezen. Houdt daar dus rekening mee! Ook dat berichten in zoekresultaten van zoekmachines kunnen komen.
2.    De antwoorden die op dit rechtenforum / juridisch forum worden gegeven kunnen afkomstig zijn van mensen met (enige) juridische opleiding, maar kunnen ook afkomstig zijn van personen die weinig tot totaal geen kennis van het recht hebben. Het opvolgen van adviezen of teksten op dit forum is op ieders eigen risico!!!
3.    Bij het plaatsen van een bericht op dit rechtenforum / juridisch forum over een juridisch geschil is het niet toegestaan de wederpartij bij naam te noemen. Noem in dat soort gevallen: “Een grote supermarktketen”,  “Een kleine zelfstandige”, “Mijn buurman” etc, maar dus niet de naam en toenaam!
4.    Alleen natuurlijke personen mogen zich registreren op dit rechtenforum / juridisch forum en maximaal 1 registratie per persoon. Een registratie kan niet ongedaan worden gemaakt.
5.    Bij het plaatsen van een bericht op dit rechtenforum / juridisch forum dient u zich respectvol uit te drukken naar anderen toe. Schelden of anderen onheus bejegenen is niet toegestaan op dit rechtenforum / juridisch forum en zal leiden tot een waarschuwing of het verwijderen van uw registratie.
6.    Een nieuw bericht moet bij het passende onderwerp worden geplaats op dit rechtenforum / juridisch forum. Dus vragen over werk onder arbeidsrecht etc. Maak daarbij een titel voor het onderwerp van je bericht aan dat omschrijft waar het over gaat. Een goed voorbeeld: “Ik krijg mijn loon telkens te laat.” Een verkeerd voorbeeld hiervoor is: “Help! Probleem!”
7.    Bij het reageren moeten leden bij de inhoud van het onderwerp blijven of een nieuw onderwerp starten op dit rechtenforum / juridisch forum.
8.    Als een reactie op een bericht wordt gegeven, dan dient dit over het oorspronkelijke onderwerp te gaan en eventueel de reeds gegeven reacties. Gaat een reactie over een ander onderwerp, dan dient daarvoor een nieuw onderwerp aangemaakt te worden op dit rechtenforum / juridisch forum.
9.    Het is niet toegestaan reclame te maken op dit rechtenforum / juridisch forum of dit voor andere doeleinden te gebruiken dan waar een forum voor bedoeld is. Zo is het plaatsen van links naar commerciële websites op dit rechtenforum / juridisch forum niet toegestaan.
10.    Het is niet toegestaan ongevraagd priveberichten te sturen naar andere gebruikers van het rechtenforum / juridisch forum of de moderator en zal leiden tot een waarschuwing of het verwijderen van uw registratie.
11.    De beoordeling van wat gepast is op dit rechtenforum / juridisch forum, welk taalgebruik is toegestaan of juist niet, wat ongepast of onfatsoenlijk is etc. is voorbehouden aan de moderator.

Forum footer

Powered by FluxBB