Zoekresultaten / Juridisch Forum NuRecht - Rechtenforum

Juridisch Forum NuRecht - Rechtenforum

Rechtenforum: Juridisch Forum voor juridische vragen. Iedereen kan antwoord geven; de antwoorden zijn niet afkomstig van NuRecht!

Je bent niet ingelogd.

Aankondigingen

Stel hier je vraag:

U kunt uw juridische vraag ook stellen per e-mail of per chat:
  • 1. Betaal € 24,99
  • 2. Wij geven u juridisch advies (meestal binnen een dag),
  • 3. Beoordeel NuRecht stuur het formulier op
  • 4. Wij storten € 24,99 terug!
Waarom?
Door de betaling van € 14,99 krijgen wij alleen serieuze vragen en geen spam. Het advies is gratis omdat wij u terugbetalen. Lees hier de toelichting!

Accepteer de algemene voorwaarden en stel direct je vraag!

  Ik accepteer de algemene voorwaarden

Vraag stellen    Gratis juridisch advies    Gratis juridisch advies


#1 Arbeidsrecht » Concurentie en relatiebeding na 1 jan 2015 » 19-07-15 23:03:17

Lizzle
Reacties: 1

L.S.

Afgelopen februari ben ik begonnen met werken in de detachering. Ik heb in februari een contract voor bepaalde tijd (1 jaar) getekend waar in werd verwezen naar een concurentie- en relatiebeding en een fikse boete als ik de regels in het contract zou breken. Niet wetende dat dit beding niet meer geldig is voor tijdelijke contracten vanaf 1 januari 2015 heb ik hier mijn handtekening onder gezet.
Vanwege een nieuw CAO is er onlangs een nieuw contract opgesteld. In dit contract is het concurentie- en relatiebeding niet meer opgenomen. Ik heb nog niet de tijd gehad dit nieuwe contract te tekenen en langs te brengen bij mijn werkgever.

In hoeverre is mijn oude contract nog van toepassing/rechtsgeldig? Geldt het concurrentiebeding omdat ik mijn handtekening onder het vorige contact heb gezet? Komt het concurrentiebeding pas te vervallen als ik mijn nieuwe contact heb getekend of is het concurrentiebeding sowieso al vervallen omdat ik het contract na 1 januari 2015 heb getekend?

Ik kom met mijn gedachten in de knoop en zou graag willen weten of een van jullie mogelijk wat meer duidelijkheid hierover zou kunnen geven.
Mvg,
Lizzle

Forum footer

Powered by FluxBB