Zoekresultaten / Juridisch Forum NuRecht - Rechtenforum

Juridisch Forum NuRecht - Rechtenforum

Rechtenforum: Juridisch Forum voor juridische vragen. Iedereen kan antwoord geven; de antwoorden zijn niet afkomstig van NuRecht!

Je bent niet ingelogd.

Aankondigingen

Stel hier je vraag:

U kunt uw juridische vraag ook stellen per e-mail of per chat:
  • 1. Betaal € 24,99
  • 2. Wij geven u juridisch advies (meestal binnen een dag),
  • 3. Beoordeel NuRecht stuur het formulier op
  • 4. Wij storten € 24,99 terug!
Waarom?
Door de betaling van € 14,99 krijgen wij alleen serieuze vragen en geen spam. Het advies is gratis omdat wij u terugbetalen. Lees hier de toelichting!

Accepteer de algemene voorwaarden en stel direct je vraag!

  Ik accepteer de algemene voorwaarden

Vraag stellen    Gratis juridisch advies    Gratis juridisch advies


#1 Consumentenrecht » Autoschade » 19-02-16 08:35:25

jessev
Reacties: 1

Goedemorgen,
Na een bezoek aan het strand, deed een passagier van mijn auto de rechter achterdeur open, die nog extra door de wind open waaide en tegen de naastgelegen auto aankwam. Gevolg: kleine deuk en wat lakschade. Dat kan op mijn verzekering, maar dan val ik terug in korting. Ik wil het zelf betalen. Hij wil het perse bij 1 bedrijf laten doen, dat bijna 750 euro rekent. Ik heb een bedrijf gevonden, 11 km van hem vandaan, dat hetzelfde doet voor 345 euro. Nu heeft hij zijn advocaat er ook opgezet en wil hij totaal niet meewerken. Ik ben er net zomin schuldig aan als hij, maar vanwege de Nederlandse wet wordt ik wel aansprakelijk gesteld. Wat moet hier gebeuren? Kan dit gewoon? Moet ik perse doen wat hij wil of mag er een middenweg gezocht worden? 750 euro vind ik namelijk een hoop geld en 345 is nog op te hoesten.

Forum footer

Powered by FluxBB