Juridisch Forum NuRecht - Rechtenforum

Rechtenforum: Juridisch Forum voor juridische vragen. Iedereen kan antwoord geven; de antwoorden zijn niet afkomstig van NuRecht!

Je bent niet ingelogd.

#1 Re: Consumentenrecht » twee in plaats van 1 telefoon opgestuurd gekregen. » 16-04-15 11:40:25

Hey,

Allereerst bedankt voor het advies, ik heb zelf nog rondgekeken maar dit is inderdaad heel duidelijk wink!

Ik heb met de vodafone klantenservice gesproken en die vertelde me dat ik dat ding bij een vodafone winkel moet afgeven, hier heb ik natuurlijk weinig zin in aangezien dit tijd en geld kost.  Ook ben ik benieuwd of ze hem dan echt komen halen!

Maar dan vraag ik me wel af in hoe verre ik vodafone moet inlichten over deze fout en in hoe verre ik moeite moet doen om ze anders in te lichten. Wordt er van mij verwacht dat ik iets van actie onderneem? En als ik niks terug hoor, moet ik dan voor de komende paar jaar bang zijn dat ik nog een vordering binnen krijg?

Normaal gesproken ben ik een heel eerlijk persoon overigens, maar vodafone gaat niet failliet door een vermist telefoontje haha.

-Luke

P.s. ze hebben dus als het goed is 2 Chatlogs van mijn gesprekken met de klantenservice, benieuwd of ze actie ondernemen.

#2 Consumentenrecht » twee in plaats van 1 telefoon opgestuurd gekregen. » 14-04-15 15:49:09

CallMeDutch
Reacties: 3

Goedemiddag,

Ik heb vorige week een abonnement afgesloten bij vodafone, en vandaag stond er een postbode voor de deur met tot mijn verbazing 2 pakjes.
Even opgemaakt en ja..2 telefoons! ( samsung galaxy s6 ).
Ben ik verplicht deze tweede telefoon terug te sturen? Het zou namelijk wel een mooie financiële meevaller zijn als ik hem mag houden.

groeten,

Luke

p.s. Ik heb vodafone gecontacteerd en die zeggen dat ze maar 1 bestelling open hebben staan.

Forum footer

Powered by FluxBB