Zoekresultaten / Juridisch Forum NuRecht - Rechtenforum

Juridisch Forum NuRecht - Rechtenforum

Rechtenforum: Juridisch Forum voor juridische vragen. Iedereen kan antwoord geven; de antwoorden zijn niet afkomstig van NuRecht!

Je bent niet ingelogd.

Aankondigingen

Stel hier je vraag:

U kunt uw juridische vraag ook stellen per e-mail of per chat:
  • 1. Betaal € 24,99
  • 2. Wij geven u juridisch advies (meestal binnen een dag),
  • 3. Beoordeel NuRecht stuur het formulier op
  • 4. Wij storten € 24,99 terug!
Waarom?
Door de betaling van € 14,99 krijgen wij alleen serieuze vragen en geen spam. Het advies is gratis omdat wij u terugbetalen. Lees hier de toelichting!

Accepteer de algemene voorwaarden en stel direct je vraag!

  Ik accepteer de algemene voorwaarden

Vraag stellen    Gratis juridisch advies    Gratis juridisch advies


#1 Consumentenrecht » wie weet iets over aanmelding via internet » 01-12-15 19:25:11

lallie007
Reacties: 1

Laatst kreeg ik een brief van een incasso bureau. In de brief stond dat ik mij aangemeld heb via internet voor een workshop. Ik weet hier niks van en heb om bewijsstukken gevraagd. Ik heb een sms gekregen waarin staat dat de bevestiging in de spam kan belanden. Dit is waarschijnlijk ook gebeurd. De sms heb ik waarschijnlijk genegeerd. Een bedrijf die een sms stuurt en ik voelde mij niet aangesproken. Ook heb ik een nette brief naar het bedrijf gestuurd en gevraagd om een reactie. Geen bericht terug. Alleen de incasso bureau reageert en ik sta met de rug naar de muur. Ook de incasso kosten zijn hoger dan volgens mij mag. Ze hebben alleen mijn naam, adres, telefoon en een oude emailadres. iedereen kan mij aanmelden die de gegevens heeft. Als hij mij een brief via de post had gestuurd dan had ik twee weken tijd om te reageren. Doordat hij dat niet gedaan heeft zit ik hierin. Het is toch niet mogelijk dat iedereen je zo maar kan opgeven via internet en wat kan ik nog meer doen.

Forum footer

Powered by FluxBB