Juridisch Forum NuRecht - Rechtenforum

Rechtenforum: Juridisch Forum voor juridische vragen. Iedereen kan antwoord geven; de antwoorden zijn niet afkomstig van NuRecht!

Je bent niet ingelogd.

#1 Rechtenforum: Alle andere onderwerpen » Nalatigheid politie » 07-04-16 20:27:45

Joopie1988
Reacties: 2

Goede avond.

Ik heb paar dagen terug gelezen dat ik verplicht ben om aangifte te doen vanwege seksueel misbruik. In maart heb ik het geprobeerd. Paar keer zelfs. Ik heb de politie gesmeekt om aangifte te doen voor seksueel misbruik. Ze zeggen dat ik moet aankomen met bewijs. Dus wat doe ik dan? Dna verzamelen van de dader door mijn bedovertrek en pyjama in plastic zak waar je plastic in doet te verzamelen. Ik werd weer verkracht. Ik heb de politie serieus gesmeekt om die bedovertrek en pyjama te onderzoeken op dna van de dader. Doen ze niet. Ik heb ze ook gesmeekt om mij te onderzoeken op verkrachting. Doen ze ook niet.
Ik heb manieren gevonden om dna te laten onderzoeken, bijvoorbeeld Belgie. Dat is veel goedkoper dan in Nederland. Volgens een advocaat kan dat alleen maar met een aangifte. En ik weet gewoon niet wat ik moet doen. Even ter informatie. Ik wordt verkracht sinds december. Tot heden. Ik heb 3x slotcilinder vervangen. Het helpt gewoon niet. Ik heb op youtube gezien dat er niet eens een sleutel nodig is om een voordeur open te krijgen. Ik schrok hiervan.
Ik heb paar dagen geleden contact gezocht met het OM. Nog geen reactie. Alberto van het programma stalker. Geert Wilders. Vandaag met de Tweede Kamer en strafrecht advocaat. Ik wordt straks opgebeld.
Help help help.

Alleen Joke mag aan mij zitten. Ik wil met haar trouwen. Samenwonen. Alles. Zij is de enige die aan mij mag zitten en de rest interesseert mij niet. Voor geen meter niet.

Ik zit zo klem. Help me. Wat kan ik doen? Help me.

Alvast enorm bedankt voor wat ik verder kan doen. Dit moet stoppen. Ik trek het gewoon niet meer. Mijn hele leven is gesloopt.

Forum footer

Powered by FluxBB