Gratis juridisch advies

(60 c/m)

Gratis juridisch advies?

Like ons en e-mail anoniem je vraag:


Mail je vraag

Juridisch advies

Voor al uw juridische vragen

Berichten
Tevreden cliënten
Chats

U over NuRechtNuRecht kijkt verder!

NuRecht wil het beste juridisch advies geven. Bij een juridische vraag bemerkten wij een fout in de wet. Om de juridische vraag tóch te kunnen beantwoorden, hebben wij de juridische vraag doorgestuurd naar de Tweede Kamer en minister Blok heeft inmiddels laten weten: “De wet zal worden hersteld!”.

Wij geven dus niet zomaar een juridisch advies! Gemiddeld zijn we een uur per juridische vraag bezig. Een uitstekend juridisch advies voor maar € 24,99 of je vraagt de betaling terug (beoordeling, link, formulier).


Voorbeelden juridisch advies

Wilt u juridisch advies? Wij geven in ons juridisch advies aan hoe het juridisch zit, maar ook waarom en op basis van welke wet.

Voorbeelden
Juridisch Loket Eindhoven

Juridisch Loket Eindhoven

Gratis juridisch advies

Bij het Juridisch Loket Eindhoven kunt u een vraag stellen tijdens het inloopspreekuur, of per e-mail, telefoon of chat. Wilt u direct een vraag stellen per e-mail? Dat kan bij NuRecht! Doorgaans krijgt u binnen een dag antwoord op uw juridische vraag. Wilt u juridisch advies? Wij geven aan hoe het juridisch zit, maar ook waarom: Klik hier voor enkele voorbeelden

Openingstijden Juridisch Loket Eindhoven
  • Maandag: 14.00 - 16.00 uur
  • Donderdag: 09.00 - 11.00 uur
Adres Juridisch Loket Eindhoven
Willemstraat 18
5611 HD Eindhoven

Waar vindt u het Juridisch Loket Eindhoven?


Achtergrond Juridisch Loket

Het Juridisch Loket vervult een belangrijke rol bij het voorkomen dat geschillen onnodig een gerechtelijke procedure ingaan. Daarbij is belangrijk dat het juridisch loket, anders dan advocaten, geen direct belang hebben bij de uitkomst van een advies. Om die reden wordt de functie van het Juridisch Loket op verschillende wijzen gestimuleerd. [1]

Inloopspreekuur Juridisch Loket Eindhoven

Aanvankelijk wilde het Juridisch Loket dat iedereen eerst telefonisch contact opneemt voor het juridische inloopspreekuur van het Juridisch Loket. Omdat dit voor sommigen lastig is, heeft het Juridisch Loket een inloopspreekuur.[2] In 2015 was er een sterke afname van contacten bij het Juridisch Loket.[3] Het inloopspreekuur van het Juridisch Loket Eindhoven is op maandag van 14:00 tot 16:00 uur en donderdag van 09.00 tot 11.00 uur.

Juridisch Loket Eindhoven

Het Juridisch Loket Eindhoven is op 3 december 2004 geopend.[4] Dit was nadat een aantal andere Juridische Loketten reeds waren geopend.[5] Voor die tijd was het Juridisch Loket Eindhoven bekend als het Bureau voor rechtsbijstand Eindhoven / Bureau voor rechtshulp Eindhoven. Het vroegere adres van het Juridisch Loket Eindhoven was: Vestdijk 2, 5611 CC Eindhoven.