Nee, NuRecht werkt alleen via internet per e-mail en chat.

Je kunt je vraag stellen via ons webformulier en eventueel daarna per chat. Als je van ons antwoord hebt ontvangen, dan kun je daarop reageren per e-mail. Je kunt niet eerst een e-mail versturen voor juridisch advies. Voor niet-juridische vragen hebben wij een algemeen e-mailadres (zie contact).
Contact

Als je een vraag stelt via het webformulier, dan kun je ook bijlagen meesturen. Heb je meer dan 1 bijlage, stuur deze dan mee als zip- of rar-bestand.

Voor niet-juridische vragen hebben wij een algemeen e-mailadres (zie contact).
Contact

NuRecht probeert iedereen zo snel en zo goed mogelijk advies te geven. Mocht je toch een klacht hebben, dan behandelen wij die met de grootste zorg. Stuur dan je klacht naar ons algemene e-mailadres (zie contact).
Contact

Wil je vrijwilliger worden bij NuRecht? Stuur dan je sollicitatie met cijferlijsten (en diploma) naar ons algemene e-mailadres (zie contact). Wij nemen op verschillende momenten per jaar nieuwe medewerkers aan. NuRecht werkt alleen met universitaire juristen en studenten (laatste fase van de studie).
Contact

Ben je een zelfstandig jurist en wil je samenwerken met NuRecht? Indien wij cliënten doorverwijzen in ons advies, dan doen wij dat zoveel mogelijk binnen ons netwerk (zie Netwerk). Wil je opgenomen worden in het Netwerk? Neem dan contact op via ons algemene e-mailadres (zie contact).
Contact

Ben je een zelfstandig jurist en wil je samenwerken met NuRecht? Indien wij cliënten doorverwijzen in ons advies, dan doen wij dat zoveel mogelijk binnen ons netwerk (zie Netwerk). Wil je opgenomen worden in het Netwerk? Neem dan contact op via ons algemene e-mailadres (zie contact).
Contact

Wij proberen zoveel mogelijk om binnen een dag je vraag te beantwoorden. Doorgaans lukt dat ook, maar soms is het drukker en duurt het iets langer. Op de dagen dat wij gesloten zijn worden geen vragen beantwoord, dus dan duurt het langer voor je antwoord krijgt, namelijk wanneer wij weer open zijn.

NuRecht werkt via internet per e-mail en chat en per telefoon.

Ja, ook ondernemers, zelfstandigen en verhuurders kunnen hun vraag stellen. Wij beantwoorden alle vragen.

Ja, wij houden al uw gegevens geheim en deze verstrekken wij nooit aan derden. Alleen onze juristen zien uw gegevens of vragen.

Nee, wij houden al uw gegevens geheim en deze verstrekken wij nooit aan derden. Alleen onze juristen zien uw gegevens of vragen. Uw vraag zetten wij dus niet op internet.

Als u een paar voorbeelden van onze adviezen wilt zien, dan kunt u die hier vinden:
Voorbeelden

Als je je vraag voorlegt via onze Quickscan en blij bent met onze service, dan kun je korting krijgen als je een revieuw (beoordeling) maakt op Google of Trustpilot. Voor een juridisch advies met juridische beoordeling krijg je dan € 10,- korting en voor een juridische brief zelfs € 25,- korting. De kosten voor een juridische brief proberen wij daarnaast altijd op de wederpartij te verhalen (art. 6:96 lid 2 sub c BW).Eerst laten wij zien hoe u een beoordeling kunt geven op Google en daarna op Trustpilot:

Google

Een beoordeling op Google geven is erg eenvoudig via deze link: Een reviews schrijven

Trustpilot

1. Een beoordeling geven op Trustpilot is ook eenvoudig via deze link: Review Trustpilot

beoordeling geven


2. Geef daarna in 1 zin de titel op van de beoordeling en geef de beoordeling:
beoordeling geven


3. Daarna moet je alleen nog via je Facebook account, Google account of via je e-mail bevestigen. Simpel.

Let op: de beoordeling staat vaak pas op internet als je hem hebt bevestigd in je E-mailbox!