Juridisch Loket

(60 c/m)

Juridische vraag?


Gratis juridisch advies

gratis juridisch advies 117 beoordelingen | 9,4

gratis juridisch advies           223 beoordelingen | 8,6

Juridisch advies

Voor al uw juridische vragen

Berichten
Tevreden cliënten
Chats

U over NuRechtNuRecht kijkt verder!

NuRecht wil het beste juridisch advies geven. Bij een juridische vraag bemerkten wij een fout in de wet. Om de juridische vraag tóch te kunnen beantwoorden, hebben wij de juridische vraag doorgestuurd naar de Tweede Kamer . Minister Blok heeft inmiddels laten weten: “De wet zal worden hersteld!”.

Wij geven dus niet zomaar juridisch advies! Gemiddeld zijn we een uur per juridische vraag bezig. Uitstekend juridisch advies voor maar € 24,99 of je vraagt de betaling terug (beoordeling, link, formulier).


Voorbeelden juridisch advies

Wilt u juridisch advies? Wij geven in ons juridisch advies aan hoe het juridisch zit, maar ook waarom en op basis van welke wet.

Voorbeelden
Gratis juridisch advies

Juridische vraag

Juridische vraag

Je juridische vraag kun je aan NuRecht voorleggen over verschillende rechtsgebieden. Rechtswinkel NuRecht beantwoordt je juridische vraag in Privaatrechtelijke kwesties en Bestuursrechtelijke problemen. Hebt je bijvoorbeeld een juridische vraag over een ingebrekkestelling, een overeenkomst, over scheiding of, het maken van bezwaar of een bezwaarschrift? Wij beantwoorden graag je juridische vraag. Stel gerust je juridische vraag. en wij geven gratis juridisch advies.

Juridische vraag: chat

Hebt je een juridische vraag? Of hebt u meerdere juridische vragen? Stel bij NuRecht je juridische vraag. Als je snel antwoord wilt op je juridische vraag, dan kunt je deze aan ons stellen via de chat zodat je direct antwoord krijgt op je juridische vraag zonder te wachten.

Juridisch advies

Stel bijvoorbeeld een juridische vraag over:
Heb je een juridische vraag over het strafrecht? Ook die kunnen bij beantwoorden, maar ook je juridische vraag over bijvoorbeeld Verkeersboetes.

Nationale Rechtswinkel

Rechtswinkel NuRecht is 'De online rechtswinkel' voor heel Nederland voor je juridische vraag. Omdat onze rechtswinkel online werkt, kun je je juridische vraag waar dan ook stellen. NuRecht is daarmee dus ook de 'nationale rechtswinkel' voor elk juridische probleem en elke juridische vraag. Maar woon je in het buitenland? Ook dan kun je je juridische vraag aan ons stellen. Als je wilt weten of Rechtswinkel NuRecht ook in jouw plaats juridisch advies geeft bij je juridische vraag, dan kun je dat hier eventueel checken.

Juridisch Loket: juridisch vraag

Als Wetswinkel biedt NuRecht een juridisch loket op internet. Stel gemakkelijk een juridische vraag via ons Juridisch Loket. Stel gerust je juridische vraag aan NuRecht. Dat kan tijdens openingstijden direct bij een medewerker via de chat, of anders via de E-mail. Gewoonlijk krijgt je direct antwoord op je juridische vraag, namelijk per mail of chat (doorgaans binnen een dag). Om na te gaan of Wetswinkel NuRecht via het juridisch loket jouw juridische vraag kan beantwoorden, kijk dan  hier om dat na te gaan.

Bureau voor Rechtsbijstand: juridisch vraag

Het "Bureau voor Rechtsbijstand" geeft gratis juridisch advies op de juridische vraag. Lees hier meer over het Bureau voor Rechtsbijstand.

Bureau voor Rechtshulp: juridisch vraag

Vanaf 1974 kwam het "Bureau voor Rechtshulp" voor burgers met een juridische vraag. Bij het "Bureau voor Rechtshulp" kon je terecht voor juridisch advies, een juridische vraag, juridische hulp en juridische bijstand. Lees hier meer over het Bureau voor Rechtshulp.
De functie van het Bureau voor Rechtshulp neemt NuRecht ook waar, maar dan via het internet: stel gemakkelijk een juridische vraag en krijg gratis juridisch advies.