Juridische oplossingen

Restitutie
* € 24,99 kunt u terugkrijgen

€ 24,99*

  • Juridisch advies
  • Juridische beoordeling
  • Juridische brief
Meest gekozen
Volledig inzicht

€ 49,99

€ 34,99

  • Juridisch advies
  • Juridische beoordeling
  • Juridische brief
Voordelig
Algehele oplossing

€ 169,99

  • Juridisch advies
  • Juridische beoordeling
  • Juridische brief

Waarom terugbetaling?

Door de betaling van € 24,99 krijgen wij alleen serieuze vragen en geen spam. Het advies is gratis omdat wij u terugbetalen als u ons beoordeelt en het formulier opstuurt. Lees hier waarom!

Voorbeelden van adviezen

U over NuRechtNuRecht kijkt verder!

NuRecht wil het beste juridisch advies geven. Bij een juridische vraag bemerkten wij een fout in de wet. Om de juridische vraag tóch te kunnen beantwoorden, hebben wij de juridische vraag doorgestuurd naar de Tweede Kamer . Minister Blok heeft inmiddels laten weten: “De wet zal worden hersteld!”.

Wij geven dus niet zomaar juridisch advies! Gemiddeld zijn we een uur per juridische vraag bezig. Uitstekend juridisch advies voor maar € 24,99 of je vraagt de betaling terug (beoordeling, link, formulier).


Gratis juridisch advies

Wilt u gratis juridisch advies? Wij geven in ons gratis juridisch advies aan hoe het juridisch zit, maar ook waarom en op basis van welke wet. Zie hier enkele voorbeelden.

Voorbeelden

Gratis juridisch advies

Gratis juridisch advies

Gratis juridisch advies

NuRecht is de online Rechtswinkel en is daarmee Juridisch Loket; ook wel "juridisch advies bureau". NuRecht biedt gratis juridisch advies en eventueel Rechtshulp. Hut juridisch advies kan gratis zijn, maar dat dit niet betekent ‘gratis en voor niets’: waar onze vrijwilligers zich inzetten voor het advies, vragen wij iets terug: wij helpen u, helpt u ons dan ook!

Als u ons een beoordeling geeft op Google+ en Trustpilot, dan kunt u de betaling terugvragen. Zo krijgt u gratis juridisch advies. Als u ons een beoordeling geeft op Google+ en Trustpilot, dan kunt u de betaling terugvragen. Zo krijgt u gratis juridisch advies terwijl iedereen kan lezen wat NuRecht doet. Gratis juridisch advies kunnen wij op die manier blijven geven.

Het gratis juridisch advies wordt gegeven door universitaire rechtenstudenten en juristen. Ook een gratis juridisch advies wordt volledig onderbouwd op wet en jurisprudentie. Wilt u in plaats van gratis juridisch advies ook een juridische beoordeling of een juridische brief? Dan is ook dat mogelijk.

Gratis juridisch advies
Naast gratis juridisch advies biedt NuRecht ook een snelle juridische oplossing aan met Snelrecht. Anders dan het gratis juridisch advies, krijgt u via Snelrecht een rechterlijke uitspraak binnen slechts 4 weken.

Wij kunnen gratis juridisch advies geven door uw donaties. Zo krijgen anderen ook weer gratis juridisch advies!