Gratis juridisch adviesStel gratis je vraag:

(60 c/m)

Of stel uw juridische vraag per e-mail of per chat:
  • Betaal € 24,99
  • U krijgt juridisch advies (meestal binnen een dag)
  • Beoordeel NuRecht en stuur het formulier op
  • Wij storten € 24,99 terug!
  • GRATIS!👍
Waarom?
Door de betaling van € 24,99 krijgen wij alleen serieuze vragen en geen spam. Het advies is gratis omdat wij u terugbetalen. Lees hier waarom!

  Ik accepteer de algemene voorwaarden en geef toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken, zoals ik gelezen heb in het Privacybeleid.
Stel je vraag  Gratis juridisch advies Gratis juridisch advies

Voorbeeldbrief

NuRecht biedt de mogelijkheid om juridisch advies te krijgen van een ervaren meester in de rechten. De meester in de rechten die het advies geeft kan ook een juridische brief voor je opstellen. Om een voorbeeld van zo’n brief te kunnen zien, hebben wij een Voorbeeldbrief op onze website.

Voorbeeldbrief

Een Voorbeeldbrief kan goed laten zien wat je ongeveer kunt verwachten van een juridische brief. Natuurlijk is het een Voorbeeldbrief dus zal de uiteindelijke brief anders zijn, afhankelijk van wat het probleem is. Wel kan de Voorbeeldbrief goed inzicht geven wat voor verschil een juridische brief kan maken.

Waarom een voorbeeldbrief

Met deze Voorbeeldbrief kunt u zien welke zaken door een meester in de rechten worden uitgezocht. Ook laat de Voorbeeldbrief zien op welke gronden de brief wordt opgesteld. De Voorbeeldbrief laat zien dat hier wetgeving en jurisprudentie in wordt aangehaald als dat nodig is.

Kan ik de voorbeeldbrief hergebruiken?

Als je de Voorbeeldbrief wilt gebruiken, dan mag dat natuurlijk. Maar bedenk wel dat het een Voorbeeldbrief is en dat je hem dan zelf moet aanpassen. Het schrijven van een juridische brief is niet eenvoudig en zeker niet het vinden van de betreffende wetgeving en jurisprudentie. Op eigen risico kun je de Voorbeeldbrief natuurlijk gebruiken.

Voorbeeldbrief laten controleren?

Als je de Voorbeeldbrief zelf gebruikt, dan is het niet mogelijk om deze door NuRecht te laten controleren. Wel kan een meester in de rechten een juridische brief voor je opstellen. Het controleren van een dergelijke hergebruikte Voorbeeldbrief kost behoorlijk veel tijd. Om die reden is het niet mogelijk om de Voorbeeldbrief te laten controleren in het gratis juridisch advies. Het is en blijft een VoorbeeldbriefVoorbeeldbrief