Hulp nodig?

Stel hier je vraag:
  • Quickscan:
  • Snel antwoord
  • Kosten: € 4,99
Stel hier je vraag


Korte vraag, kort antwoord:
we beoordelen snel of je kans maakt.

Heb je een laag inkomen? Stuur het bewijs mee, dan helpen we voordelig - of zelfs gratis verder!

Arbeidsrecht

NuRecht verleent vaak hulp bij problemen op het gebied van het arbeidsrecht. Momenteel krijgen veel werknemers hun loon niet op tijd.

U kunt bij ons uw vragen stellen over bijvoorbeeld het ontslagrecht, vakantiedagen, arbeidsongeschiktheid, ondernemingsraad, ZZP, verlof, overwerk,ontslag, wettelijke verhoging, getuigschrift, CAO, ziekte, functioneringsgesprek, uitzendwerk (uitzendkrachten) etc. Wat in uw specifieke geval geldt, hangt meestal af van de voorwaarden die in uw contract (arbeidsovereenkomst) zijn opgenomen, de desbetreffende CAO (als daarvan sprake is) en de wet. Wij helpen u graag verder met uw vragen.

Vaak worden ons vragen gesteld over arbeidsomstandigheden of over ontslagbescherming. Maar in veel gevallen blijken er vragen te zijn over de proeftijd, het concurrentiebeding en het contract voor bepaalde tijd. U kunt ons al uw vragen op het gebied van het arbeidsrecht gratis voorleggen. Als rechtswinkel (wetswinkel) bieden wij gratis juridisch advies. Maar uiteraard kunt u ook altijd een jurist of advocaat inschakelen.

Soorten problemen

Veel voorkomende andere problemen zijn ondermeer: