Gratis juridisch adviesStel gratis je vraag:

(60 c/m)

Of stel uw juridische vraag per e-mail of per chat:
  • Betaal € 24,99
  • U krijgt juridisch advies (meestal binnen een dag)
  • Beoordeel NuRecht en stuur het formulier op
  • Wij storten € 24,99 terug!
  • GRATIS!👍
Waarom?
Door de betaling van € 24,99 krijgen wij alleen serieuze vragen en geen spam. Het advies is gratis omdat wij u terugbetalen. Lees hier waarom!

  Ik accepteer de algemene voorwaarden en geef toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken, zoals ik gelezen heb in het Privacybeleid.
Stel je vraag  Gratis juridisch advies Gratis juridisch advies

Arbeidsrecht

NuRecht verleent vaak hulp bij problemen op het gebied van het arbeidsrecht. Momenteel krijgen veel werknemers hun loon niet op tijd.

U kunt bij ons uw vragen stellen over bijvoorbeeld het ontslagrecht, vakantiedagen, arbeidsongeschiktheid, ondernemingsraad, ZZP, verlof, overwerk,ontslag, wettelijke verhoging, getuigschrift, CAO, ziekte, functioneringsgesprek, uitzendwerk (uitzendkrachten) etc. Wat in uw specifieke geval geldt, hangt meestal af van de voorwaarden die in uw contract (arbeidsovereenkomst) zijn opgenomen, de desbetreffende CAO (als daarvan sprake is) en de wet. Wij helpen u graag verder met uw vragen.

Vaak worden ons vragen gesteld over arbeidsomstandigheden of over ontslagbescherming. Maar in veel gevallen blijken er vragen te zijn over de proeftijd, het concurrentiebeding en het contract voor bepaalde tijd. U kunt ons al uw vragen op het gebied van het arbeidsrecht gratis voorleggen. Als rechtswinkel (wetswinkel) bieden wij gratis juridisch advies. Maar uiteraard kunt u ook altijd een jurist of advocaat inschakelen.

Soorten problemen

Veel voorkomende andere problemen zijn ondermeer: