Vacatures juristStel hier je vraag:

(60 c/m)

U kunt uw juridische vraag ook stellen per e-mail of per chat:
 • Betaal € 14,99
 • Wij geven u juridisch advies (meestal binnen een dag),
 • Geef ons een beoordeling en vul het formulier in
 • Wij storten € 14,99 terug!
Waarom?
Door de betaling van € 14,99 krijgen wij alleen serieuze vragen en geen spam. Het advies is gratis omdat wij u terugbetalen. Lees hier de toelichting!

  Ik accepteer de algemene voorwaarden
Vraag stellen    Gratis juridisch advies    Gratis juridisch advies


Vacatures

10 Juristen (vrijwilligers) - augustus/ september 2016


NuRecht is een online rechtswinkel waar men juridische vragen kan stellen per telefoon, chat en e-mail. NuRecht is vijf avonden per week geopend van 18:00 uur tot 21:00 uur. Buiten

openingstijden kan men juridische vragen stellen per E-mail, waarop doorgaans binnen een dag antwoord wordt gegeven. Via de chat worden voornamelijk intakegesprekken gevoerd (5 tot 10 minuten) omdat het uitzoeken van een juridische casus de nodige tijd kost. Het antwoord wordt daarna verzonden per e-mail.

NuRecht werkt hoofdzakelijk met vrijwilligers tijdens hun rechtenstudie en met onlangs afgestudeerden die enige ervaring in de juridische adviespraktijk willen opdoen. Wij zoeken momenteel tien nieuwe medewerkers om ons team te versterken (momenteel 27 vrijwilligers).

NuRecht is 'online' en om die reden is men niet gebonden aan een bepaalde plaats voor het verrichten van de werkzaamheden. Iedereen werk in principe vanuit huis. De werkzaamheden zijn onbezoldigd: het werken bij NuRecht is onbetaald vrijwilligerswerk, dat de medewerkers vooral in staat stelt om ervaring op te doen.

Om bij NuRecht te kunnen werken dien je te beschikken over een pc of laptop met internet. Daarbij gaan wij ervan uit dat je tenminste een jaar beschikbaar bent en dat je gemiddeld eens per week een dienst draait. We werken binnen een team (doorgaans ca. 3 vrijwilligers per avond) waarbinnen overleg mogelijk is en waar je ook van elkaar kunt leren, want alle antwoorden die NuRecht geeft worden altijd eerst nog door een collega nagekeken.

Vereisten

Wij zoeken momenteel nieuwe mensen met::

 • Een opleiding Bachelor Nederlands Recht/ Rechtsgeleerdheid (of vergevorderd in de bachelor),
 • En die (ten minste) 12 maanden beschikbaar gedurende ca. 1 avond (drie uur) per week.


Heb je interesse om als vrijwilliger bij NuRecht aan de slag te gaan en voldoe je aan de bovenstaande vereisten, stuur dan een bericht met:

 • Je CV,
 • Je diploma's en
 • Je cijferlijsten

 • naar:

  E-mail

  Let op: via dit e-mailadres beantwoorden wij géén juridische vragen!


Zelfstandige juristen

Ben je een zelfstandig jurist en wil je samenwerken met NuRecht? Indien wij cliënten doorverwijzen in ons advies, dan doen wij dat zoveel mogelijk binnen ons netwerk (zie Netwerk). Wil je opgenomen worden in het Netwerk? Neem dan contact op via ons algemene e-mailadres (zie contact).

Contact