Juridisch Loket GroningenStel gratis je vraag:

(60 c/m)

Of stel uw juridische vraag per e-mail of per chat:
  • Betaal € 14,99
  • U krijgt juridisch advies (meestal binnen een dag)
  • Geef een beoordeling en stuur het formulier op
  • Wij storten € 14,99 terug!
  • GRATIS!
Waarom?
Door de betaling van € 14,99 krijgen wij alleen serieuze vragen en geen spam. Het advies is gratis omdat wij u terugbetalen. Lees hier de toelichting!

  Ik accepteer de algemene voorwaarden
Vraag stellen    Gratis juridisch advies    Gratis juridisch advies


Juridisch Loket Groningen

Gratis juridisch advies

Bij het Juridisch Loket Groningen kunt u een vraag stellen tijdens het inloopspreekuur, of per e-mail, telefoon of chat. Wilt u direct een vraag stellen per e-mail? Dat kan bij NuRecht! Doorgaans krijgt u binnen een dag antwoord op uw juridische vraag. Wilt u juridisch advies? Wij geven aan hoe het juridisch zit, maar ook waarom: Klik hier voor enkele voorbeelden

€ 14,99 terugkrijgen

Doordat u ons alleen een juridische vraag kunt stellen nadat u € 14,99 hebt betaald, krijgen wij alleen serieuze vragen en geen spam. U ontvangt van ons doorgaans binnen een dag antwoord op uw juridische vraag. Als u ons daarna een beoordeling geeft via Google+ en het teruggave formulier hebt opgestuurd, dan betalen wij uw € 14,99 terug. Simpel! Aan de hand van de gegevens van dit formulier checken wij of u ons een beoordeling hebt gegeven en of uw gegevens juist zijn. Ook is er de mogelijkheid om op het formulier aan te geven dat u ons het bedrag of een deel daarvan wilt schenken. Als u het formulier niet naar ons terugstuurt, dan kunnen wij u niet terugbetalen. Om die reden is uw betaling een schenking onder ontbindende voorwaarde: de ontbindende voorwaarde is het opsturen van het formulier.

Openingstijden Juridisch Loket Groningen
  • Maandag: 09.00 - 11.00 uur
  • Donderdag: 14.00 - 16.00 uur
Adres Juridisch Loket Groningen
Coehoornsingel 4
9711 BS Groningen

Waar vindt u het Juridisch Loket Groningen?


Achtergrond Juridisch Loket

Het Juridisch Loket vervult een belangrijke rol bij het voorkomen dat geschillen onnodig een gerechtelijke procedure ingaan. Daarbij is belangrijk dat het juridisch loket, anders dan advocaten, geen direct belang hebben bij de uitkomst van een advies. Om die reden wordt de functie van het Juridisch Loket op verschillende wijzen gestimuleerd. [1]

Inloopspreekuur Juridisch Loket Groningen

Aanvankelijk wilde het Juridisch Loket dat iedereen eerst telefonisch contact opneemt voor het juridische inloopspreekuur van het Juridisch Loket. Omdat dit voor sommigen lastig is, heeft het Juridisch Loket een inloopspreekuur.[2] In 2015 was er een sterke afname van contacten bij het Juridisch Loket.[3] Het inloopspreekuur van het Juridisch Loket Groningen is op maandag van 14:00 tot 16:00 uur en donderdag van 09.00 tot 11.00 uur.

Juridisch Loket Groningen

Het Juridisch Loket Groningen zou in het eerste kwartaal van 2005 haar deuren openen.[4] Uiteindelijk was de opening in juli 2005 met ongeveer 15 doorgestroomde Bureaujuristen. [5] Voor die tijd was het Juridisch Loket Groningen bekend als het Bureau voor rechtsbijstand Groningen / Bureau voor rechtshulp Groningen. Het vroegere adres van het Juridisch Loket Groningen was: Kreupelstraat 12, 9712 HW Groningen en later Stedumermaar 8, 9735 AC Groningen.