Juridisch Loket RotterdamStel gratis je vraag:

(60 c/m)

Of stel uw juridische vraag per e-mail of per chat:
  • Betaal € 24,99
  • U krijgt juridisch advies (meestal binnen een dag)
  • Beoordeel NuRecht en stuur het formulier op
  • Wij storten € 24,99 terug!
  • GRATIS!👍
Waarom?
Door de betaling van € 24,99 krijgen wij alleen serieuze vragen en geen spam. Het advies is gratis omdat wij u terugbetalen. Lees hier waarom!

  Ik accepteer de algemene voorwaarden en geef toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken, zoals ik gelezen heb in het Privacybeleid.
Stel je vraag  Gratis juridisch advies Gratis juridisch advies

Juridisch Loket Rotterdam

Gratis juridisch advies

Bij het Juridisch Loket Rotterdam kunt u een vraag stellen tijdens het inloopspreekuur, of per e-mail, telefoon of chat. Wilt u direct een vraag stellen per e-mail? Dat kan bij NuRecht! Doorgaans krijgt u binnen een dag antwoord op uw juridische vraag. Wilt u juridisch advies? Wij geven aan hoe het juridisch zit, maar ook waarom: Klik hier voor enkele voorbeelden

€ 24,99 terugkrijgen

Doordat u ons alleen een juridische vraag kunt stellen nadat u € 24,99 hebt betaald, krijgen wij alleen serieuze vragen en geen spam. U ontvangt van ons doorgaans binnen een dag antwoord op uw juridische vraag. Als u ons daarna een beoordeling geeft via Google+ en het teruggave formulier hebt opgestuurd, dan betalen wij uw € 24,99 terug. Simpel! Aan de hand van de gegevens van dit formulier checken wij of u ons een beoordeling hebt gegeven en of uw gegevens juist zijn. Ook is er de mogelijkheid om op het formulier aan te geven dat u ons het bedrag of een deel daarvan wilt schenken. Als u het formulier niet naar ons terugstuurt, dan kunnen wij u niet terugbetalen. Om die reden is uw betaling een schenking onder ontbindende voorwaarde: de ontbindende voorwaarde is het opsturen van het formulier.

Openingstijden Juridisch Loket Rotterdam
  • Maandag: 09.00 - 11.00 uur
  • Dinsdag: 09.00 - 11.00 uur
  • Woensdag: 09.00 - 11.00 uur
  • Vrijdag: 09.00 - 11.00 uur
Adres Juridisch Loket Rotterdam
Groothandelsgebouw, Weena 719
3013 AM Rotterdam

Waar vindt u het Juridisch Loket Rotterdam?


Achtergrond Juridisch Loket

Het Juridisch Loket vervult een belangrijke rol bij het voorkomen dat geschillen onnodig een gerechtelijke procedure ingaan. Daarbij is belangrijk dat het juridisch loket, anders dan advocaten, geen direct belang hebben bij de uitkomst van een advies. Om die reden wordt de functie van het Juridisch Loket op verschillende wijzen gestimuleerd. [1]

Inloopspreekuur Juridisch Loket Rotterdam

Aanvankelijk wilde het Juridisch Loket dat iedereen eerst telefonisch contact opneemt voor het juridische inloopspreekuur van het Juridisch Loket. Omdat dit voor sommigen lastig is, heeft het Juridisch Loket een inloopspreekuur.[2] In 2015 was er een sterke afname van contacten bij het Juridisch Loket.[3] Het inloopspreekuur van het Juridisch Loket Rotterdam is op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 09.00 tot 11.00 uur.

Juridisch Loket Rotterdam

Het juridische loket in Rotterdam is een van de twee eerste Juridische Loketten dat geopend werd in 2004.[4] Het werd als tweede Juridische Loket geopend op 21 juni 2004.[5] Bij het Juridisch Loket Rotterdam heeft ook een experiment plaatsgevonden met de penitentiaire spreekuren om gedetineerde rechtzoekenden de mogelijkheid te bieden gebruik te maken van de diensten van het Juridisch Loket Rotterdam. [6] Voor die tijd was het Juridisch Loket Rotterdam bekend als het Bureau voor rechtsbijstand Rotterdam / Bureau voor rechtshulp Rotterdam. Het vroegere adres van het Juridisch Loket Rotterdam was: Statenweg 200, 3003 MB Rotterdam.