Snelle oplossing?


Bekijk de video over Snelrecht:Stel gratis je vraag:

(60 c/m)

Of stel uw juridische vraag per e-mail of per chat:
 • Betaal € 24,99
 • U krijgt juridisch advies (meestal binnen een dag)
 • Maak een beoordeling en link naar NuRecht en stuur het formulier op
 • Wij storten € 24,99 terug!
 • GRATIS!
Waarom?
Door de betaling van € 24,99 krijgen wij alleen serieuze vragen en geen spam.
Lees hier waarom. Het advies is gratis omdat wij u terugbetalen.

  Ik accepteer de algemene voorwaarden
Vraag stellen  Gratis juridisch advies Gratis juridisch advies

Onze oplossingen

Meestal binnen een dag

€ 0,00

 • Juridisch advies
 • Met terugbetaling *
 • Juridische brief
Aanbieding
Administratiekosten aanvraag

€ 129,-

€ 49,-

 • Bindende uitspraak
 • Binnen 4 weken
 • Zonder advocaat
Snel opgelost

€ 279,-

 • Juridisch advies
 • Voordelige oplossing
 • Juridische brief

Gratis juridisch advies?

Beoordeling van ons juridisch advies:Wil je gratis juridisch advies?

Like dan ons op Faceboook, Google+ of Twitter!

Facebook
Google+
TwitterGratis juridisch advies

NuRecht is een online Rechtswinkel en kan worden ingedeeld onder juridische advies bureau 's. NuRecht biedt gratis juridisch advies en eventueel rechtshulp. Het krijgen van goede rechtsbijstand en gedegen juridisch advies is voor iedereen van groot belang. Via het webformulier van NuRecht kunt u met de chat van NuRecht online direct uw juridische vraag stellen aan een medewerker. Wij adviseren u om voorzichtig om te gaan met uw privacy. Het juridisch advies via de chat is nimmer volledig, maar kan u wel op weg helpen. Voor persoonlijk advies naar uw specifieke situatie is het natuurlijk ook mogelijk om te E-mailen via het webformulier.


Voorbeelden

Wilt u juridisch advies? Wij geven aan hoe het juridisch zit, maar ook waarom: Klik hier voor enkele voorbeelden

€ 24,99 terugkrijgen

Een juridische vraag stellen kan nadat u € 24,99 hebt betaald via iDeal of Paypal. Zo krijgen wij alleen serieuze vragen en geen spam. U ontvangt van ons doorgaans binnen een dag antwoord op uw juridische vraag. Als u daarna een hyperlink maakt naar NuRecht en het teruggaveformulier hebt opgestuurd, dan betalen wij uw € 24,99 terug. Simpel! Wel moet u dus 1) een hyperlink plaatsen naar NuRecht en 2) om terugbetaling vragen (formulier), want als u dat niet doet dan is de betaling is een schenking (onder ontbindende voorwaarde dus van die twee dingen). Dus wij moeten er wat voor doen (gemiddeld een uur per vraag), maar u ook als u het gratis wilt...

Wij geven dus niet zomaar een juridisch advies! Gemiddeld zijn we een uur per vraag bezig. Maar wil je het advies gratis hebben, bedenk dan wel dat je zélf ook wat moet doen: 1) een hyperlink plaatsen naar NuRecht en 2) het formulier opsturen. En anders heb je dus een goed advies voor maar € 24,99 !
Gratis juridisch advies

Juridische vraag

Juridische vraag

Je juridische vraag kun je aan NuRecht voorleggen over verschillende rechtsgebieden. Rechtswinkel NuRecht beantwoordt je juridische vraag in Privaatrechtelijke kwesties en Bestuursrechtelijke problemen. Hebt je bijvoorbeeld een juridische vraag over een ingebrekkestelling, een overeenkomst, over scheiding of, het maken van bezwaar of een bezwaarschrift? Wij beantwoorden graag je juridische vraag. Stel gerust je juridische vraag. en wij geven gratis juridisch advies.

Juridische vraag: chat

Hebt je een juridische vraag? Of hebt u meerdere juridische vragen? Stel bij NuRecht je juridische vraag. Als je snel antwoord wilt op je juridische vraag, dan kunt je deze aan ons stellen via de chat zodat je direct antwoord krijgt op je juridische vraag zonder te wachten.

Juridisch advies

Stel bijvoorbeeld een juridische vraag over:
Heb je een juridische vraag over het strafrecht? Ook die kunnen bij beantwoorden, maar ook je juridische vraag over bijvoorbeeld Verkeersboetes.

Nationale Rechtswinkel

Rechtswinkel NuRecht is 'De online rechtswinkel' voor heel Nederland voor je juridische vraag. Omdat onze rechtswinkel online werkt, kun je je juridische vraag waar dan ook stellen. NuRecht is daarmee dus ook de 'nationale rechtswinkel' voor elk juridische probleem en elke juridische vraag. Maar woon je in het buitenland? Ook dan kun je je juridische vraag aan ons stellen. Als je wilt weten of Rechtswinkel NuRecht ook in jouw plaats juridisch advies geeft bij je juridische vraag, dan kun je dat hier eventueel checken.

Juridisch Loket: juridisch vraag

Als Wetswinkel biedt NuRecht een juridisch loket op internet. Stel gemakkelijk een juridische vraag via ons Juridisch Loket. Stel gerust je juridische vraag aan NuRecht. Dat kan tijdens openingstijden direct bij een medewerker via de chat, of anders via de E-mail. Gewoonlijk krijgt je direct antwoord op je juridische vraag, namelijk per mail of chat (doorgaans binnen een dag). Om na te gaan of Wetswinkel NuRecht via het juridisch loket jouw juridische vraag kan beantwoorden, kijk dan  hier om dat na te gaan.

Bureau voor Rechtsbijstand: juridisch vraag

Het "Bureau voor Rechtsbijstand" geeft gratis juridisch advies op de juridische vraag. Lees hier meer over het Bureau voor Rechtsbijstand.

Bureau voor Rechtshulp: juridisch vraag

Vanaf 1974 kwam het "Bureau voor Rechtshulp" voor burgers met een juridische vraag. Bij het "Bureau voor Rechtshulp" kon je terecht voor juridisch advies, een juridische vraag, juridische hulp en juridische bijstand. Lees hier meer over het Bureau voor Rechtshulp.
De functie van het Bureau voor Rechtshulp neemt NuRecht ook waar, maar dan via het internet: stel gemakkelijk een juridische vraag en krijg gratis juridisch advies.