Hulp nodig?

Stel hier je vraag:
  • Quickscan:
  • Snel antwoord
  • Kosten: € 4,99
Stel hier je vraag


Korte vraag, kort antwoord:
we beoordelen snel of je kans maakt.

Heb je een laag inkomen? Stuur het bewijs mee, dan helpen we voordelig - of zelfs gratis verder!

Gratis juridisch advies


Hoe werkt gratis?

  • Betaal € 24,99 en stel je vraag
  • Wij geven juridisch advies (meestal binnen een dag)
  • Beoordeel NuRecht en stuur het formulier op
  • Wij betalen € 24,99 terug!
  • GRATIS!👍

NuRecht wil het beste gratis juridische advies geven dat je kunt krijgen, maar dan alleen aan wie het ook echt nodig heeft! Dus geen advies dat iedereen zelf eenvoudig op internet kan vinden... Dan zouden wij voor niets bezig zijn, terwijl iemand anders onze hulp goed had kunnen gebruiken.

Daarom kun je ons dus alleen een vraag stellen als je eerst een betaling doet, want dan krijgen wij alleen seriueze vragen. De betaling krijg je naderhand weer terug, als je NuRecht beoordeelt op Google+ en Trustpilot en binnen 14 dagen het formulier opstuurt.

Waarom beoordelen?

Van anderen die ons een beoordeling hebben gegeven, kunt u lezen hoe wij proberen top advies te geven! Daarom vragen wij u dus ook om ons te beoordelen. Dat kost u misschien 10 minuten werk, waar wij gemiddeld een uur met uw vraag bezig zijn geweest. Dat lijkt ons niet teveel gevraagd en zo helpen we elkaar.

Waarom een formulier?

Iedereen die de betaling terugvraagt heeft ons beoordeeld. In het formulier geef je aan waar. Op die manier kunnen wij dat registreren en voorkomen dat iemand gebruik maakt van een hyperlink op internet naar NuRecht die iemand anders al eens heeft geplaatst. Verder kunt u eventueel in dit formulier aangeven of u ons een deel van uw betaling wilt doneren of niet.

Waarom niet via Paypal of iDEAL?

Voor elke betaling die wij krijgen via Paypal of iDeal, wordt een deel ingehouden door Paaypal of iDeal. Wij krijgen dus niet uw volledige betaling. Als wij u ook nog zouden terugbetalen via Paypal of iDeal, dan kost ook dat geld. Daarom betalen wij u terug via de bank. Zo kunnen wij het advies gratis houden en kost alleen de eerste betaling ons geld. .

Als u dus uw vraag stelt aan NuRecht, bedenk dan dat wij u terugbetalen via uw bankrekening nadat wij van u de benodigde gegevens hebben ontvangen en uw beoordelingen hebben gezien.

Nog vragen ?

Heb je nog vragen over de terugbetaling, kijk dan op onze pagina met veelgestelde vragen.